maanantai 18. tammikuuta 2016

Aktiivikurssin agendaa muokattu :)

Aktiivikurssi

Aktiivikurssi on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa. Sopii niin nopeille koirille energian purkuna kun rauhallisemmille koirille aktiivisuustason lisäämisenä :)
Teemme hyvin vaihtelevia harjoituksia koirakoiden kanssa. Hyödynnämme agilitystä tuttuja pujotteluharjoituksia, agilityputkia sekä hyppyjä tunneilla koirien tasojen mukaisesti (alle 12kk ikäiset ilman rimoja). Lisäksi teemme harjoituksia dobopallojen ja/tai tasapainotyynyjen/korokkeiden kanssa, kehittäen koiran kehonhallintaa ja lihaksistoa, näistä harjoituksista on hyötyä myös seuraamisessa, käännöksissä jne. Kurssilla tehdään myös koiralle pieniä etsintätehtäviä nenänkäyttöä harjoitellen. Huom. Kurssille voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Kurssilla edetään aina koirakon taitojen mukaisesti.
Tunnin kesto noin 50min.

Pääsyvaatimus: Perustottelevaisuus kunnossa, soveltuu koirakoille, joille ei agilitykokemusta
HOX! Kurssi agendaa on muokattua, tunneille on tullut lisää erilaisia aivotyöskentelyä vaativia tehtäviä. Nenätyöskentelytehtävät ovat myös saaneet lisäosuutta tunneista. Ota mukaan tunneille oma naksutin, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole saat hallilta oman :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti